Хиротоши Огава

/ПРЕЗИДЕНТ НА ЯПОНСКАТА СУШИ АСОЦИАЦИЯ И СВЕТОВНИЯ ИНСТИТУТ ЗА СУШИ УМЕНИЯ/ Завършил известното кулинарно училище Цуджи в Осака, той започва своето чиракуване в известен суши ресторант в Токио. От тогава той работи в много известни суши ресторанти в Австралия и Япония. През 2003 г. той основава собствен ресторант, който в крайна сметка продава и става член и инструктор на ASIA Sushi Skills Institute. Като част от бизнеса си той е преподавал изкуството на суши в над 50 страни като САЩ, Португалия, Тайланд, Чехия, Индия, Холандия, Румъния и Украйна.

Алън Тан

/СВЕТОВЕН СУШИ ШАМПИОН, 2015/ Суши майстор с над 20-годишен опит, натрупан в Япония, където ръководи кухните на няколко ресторанта в Токио. От 2003 г. Живее в Полша, където заедно със съпругата си Алиша притежава веригата ресторанти Izumi Sushi (6 ресторанта), 2 ресторанта Kago by Alon и Matcha Bistro & Bar. През август 2015 г. открива свой собствен ресторант. Алон печели злато на Световната купа по суши в Япония и е класиран сред най-добрите суши готвачи в света

Юлиан Константин

/ФИНАЛИСТ НА СВЕТОВНОТО ПЪРВЕНСТВО ПО СУШИ, 2017/ Собственик на веригата ресторанти Zen Sushi, Юлиан Константин е известен като основателя на Японската кухня в Румъния. Финалист на Световното Първенство по суши 2017-та година, той има над 20 години опит в приготвянето на суши.

Томас Лиси

Томас е известен словашки готвач, специализиран в азиатска кухня, предимно японска. Има над 20 години опит в работата, предимно в чужбина, с известни японски готвачи. В Братислава той управлява един от най-добрите словашки ресторанти Iasai, който придобива международна слава. Той смята сътрудничеството си с Ичиро Кубот от ресторант Umu в Лондон (1 звезда Мишлен) за връх в кариерата си досега.